Firmaprofil

Frederiks Smede & VVS A/S er et solidt firma med en dygtig og trofast medarbejderstab på over 40 mand.
Vi er autoriseret VVS-installatør med egen kloakmester og udfører alle former for VVS- og smedearbejde.

Historien bag firmaet

Frederiks Smede & VVS A/S blev stiftet i januar 2005 af Johnny Madsen og Lasse Døssing. Selskabet købte smede- og VVS-aktiviteter fra det tidligere Frederiks Smede og Maskinforretning.

De kommende år blev kompetencerne og kapaciteten udvidet i forbindelse med overtagelse af to VVS-forretninger – henholdsvis Thorning Smede og Hvam VVS Service.

Med overtagelsen af Thorning Smede i juli 2007  blev Ole Rud fra Thorning Smede ansat for blandt andet at stå for servicering af gaskedler.​

På samme måde blev Tonny Pedersen og hans folk ansat ved overtagelsen af Hvam VVS i 2011, så de kendte ansigter kunne forblive i lokalområdet og fortsat kunne være med til at servicere vores kunder.

I 2017 udvidede vi vores produktions lokaler på Nyrupvej med en ekstra hal, så vi nu har bedre plads til vores produktion i stålafdelingen.

Kontakt os gerne på telefon: 87 26 25 00 eller e-mail: info@fsvas.dk​.

Dækker hele landet

Som selvstændig virksomhed og med mere end 15 biler betjener vi kunder i hele Danmark. Vi er kendt som en troværdig leverandør af håndværk og service af høj kvalitet til en fair pris. Sådan ønsker vi at fortsætte mange år frem.

Læs vores brochure her

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os