Gasinstallationer

Naturgas – Installering i Viborg, Silkeborg & Herning – området

Hos Frederiks Smede og VVS A/S har vi stor erfaring med installering og servicering af gasinstallationer. Det er nemt og bekvemt for dig at fyre med gas, og hos os kan du få en serviceordning, så vi sørge for at kontakte dig, når fyret bør få et serviceeftersyn.

​Når du skal vælge gasfyr

​Når du skal finde ud af, hvilket naturgasfyr du skal vælge, er der nogle grundlæggende ting, du skal have i tankerne:

  • Husets størrelse
  • Familiens størrelse
  • Forventet forbrug m.v.

Kondenserende fyr udnytter gassen til forbrænding og genbruger den varme, der ellers ville gå tabt gennem skorstenen. ​Nye kedler er også modulerende (varierende i ydelse) og kan f.eks. modulere fra 2 til 18 KW så kedlen tilpasser sig husets varmebehov hele året rundt.

​Rådgivning om- & udskiftning af naturgas i Herning, Silkeborg & Viborg

Når du har valgt, at du skal have naturgas, laver vi en energiberegning på den gamle kedel. Udskifter den gamle kedel til ny kondenserende og energirigtig kedel og sørger for en servicekontrakt. Vi demonterer om morgenen, og det ny gasfyr kører til aften. Vi hjælper dig også med at ansøge om tilskud til din nye kedel, hvis det er aktuelt.

​Ønsker du yderligere information om naturgas, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os.​ Kontakt os også gerne på telefon: 87 26 25 00 eller på e-mail: info@fsvas.dk​.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os