Jordvarmeanlæg samt luft til vand varmepumpe i Viborg

Grøn omstilling med god økonomi

Hvis du både har fokus på klimaet og din økonomi, kan en varmepumpe være et godt sted at starte. Hvis dit hus er opvarmet med et gammelt olie- eller gasfyr, er der ofte store besparelser at hente på varmeregningen, hvis du i stedet installerer et jordvarmeanlæg eller en luft til vand-varmepumpe. Oven i den økonomiske gevinst, sikrer du et grønnere aftryk, når du udskifter de fossile brændstoffer med vedvarende energi.

Luft til vand varmepumpe

En luft til vand varmepumpe er til dig, som ikke har mulighed for at grave slanger ned i jorden. Denne varmepumpe udnytter energien fra luften via en kompresser, som er placeret uden for huset. Den sender varmen ind til varmepumpen inden i huset, og herfra får du både opvarmning af dit hus og dit brugsvand.

Jordvarmeanlæg – jordvarmepumpe

​Udnyt energien i jorden med et jordvarmeanlæg. Bor du på en grund, hvor du har mulighed for at grave jordvarmeslanger ned, kan du med en jordvarmepumpe udnytte den energi, som solen oplagrer i jorden. Varmepumpen sørger for at sende varmen ud til husets gulvvarmerør og radiatorer og til varmtvandsbeholderen.

Fordelene ved en varmepumpe er at:

  • Varmepumpen er mere miljøvenlig og billigere i drift end olie eller gas.
  • Varmepumpen kræver et minimum af vedligehold. Blot et enkelt servicebesøg om året.
  • Du skal hverken huske at bestille eller fylde brændstof på, da anlægget kører helt af sig selv.

​VE godkendt og godkendt af VPO

Frederiks Smede & VVS A/S er VE godkendt varmepumpe installatør og godkendt af VP-Ordningen. Det betyder, at vi har uddannet personale, som har særlige kompetencer inden for dimensionering og montering af varmepumper. Du kan derfor trygt komme til os, når du ønsker at høre mere om dine fordele ved at få en varmepumpe.

Vi kører primært i Viborg, Silkeborg og Herning,  men dækker også resten af Jylland. Kontakt os på telefon: 87 26 25 00 eller e-mail: info@fsvas.dk​. Ring og få en god pris i dag.


www.vp-ordning.dk

Varmepumpe

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os