Vores VVS

VVS installatør i Midtjylland

Hos Frederiks Smede & VVS er vi et alsidigt smede og VVS-firma. Vi huser autoriseret VVS installatør, egen kloakmester og flere smede, som løser alle typer smede- og VVS arbejde. Vi befinder os i Frederiks, men arbejder også i og omkring Viborg, Silkeborg og Herning.

Vi har eksisteret siden 2005 og har vokset os større ved overtagelserne af Thorning Smede og Hvam VVS service. Vi klarer alle VVS opgaver og har opgaver for både private kunder, offentlige institutioner og erhvervs kunder. Ingen opgave er for stor eller for lille til os. Så skal du have renoveret badeværelset, udskiftet varmepumpen eller bygget en ny industrihal, kan vi klare VVS opgaven.

Vi holder til i Midtjylland og udfører VVS-service i et bredt geografisk område. Vi sørger for at overholde leveringstider og de aftalte betingelser, da målsætningen er at levere kvalitet til tiden.

Ring og få en god pris

Her på hjemmesiden har du mulighed for at læse mere om os som VVS installatør samt finde inspiration til dit projekt. Vi står gerne til rådighed med et uforpligtende tilbud på din VVS opgave. Du kan ringe til os på telefon 87 26 25 00 eller send en e-mail info@fsvas.dk.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os